Svečane čili
Posebni trenuci se provode sa porodicom, pa vam nudimo jednostavan i ukusan recept za pripremu sa svojim najmilijima!
Accessible
3 osobe/osoba
40 minut
20 minut
Sastojci
za 3 osobe / osoba
430g TEKSANA, Crveni pasulj u roštilj sosu Bonduelle
300 g mešavine mlevenog goveđeg i svinjskog mesa
300 g paradajza iz konzerve
50 g pavlake za kuvanje
1 crveni luk
1 žuta paprika
1 slatka crvena paprika
3 čena belog luka
nekoliko tortilja
nekoliko niti vlašca
grančica timijana
nekoliko niti svežeg korijandera
kašika ulja
slatka mlevena paprika
so
biber
300 g mešavine mlevenog goveđeg i svinjskog mesa
300 g paradajza iz konzerve
50 g pavlake za kuvanje
1 crveni luk
1 žuta paprika
1 slatka crvena paprika
3 čena belog luka
nekoliko tortilja
nekoliko niti vlašca
grančica timijana
nekoliko niti svežeg korijandera
kašika ulja
slatka mlevena paprika
so
biber
Sastojci za 3 osobe/osoba
430g TEKSANA, Crveni pasulj u roštilj sosu Bonduelle
300 g mešavine mlevenog goveđeg i svinjskog mesa
300 g paradajza iz konzerve
50 g pavlake za kuvanje
1 crveni luk
1 žuta paprika
1 slatka crvena paprika
3 čena belog luka
nekoliko tortilja
nekoliko niti vlašca
grančica timijana
nekoliko niti svežeg korijandera
kašika ulja
slatka mlevena paprika
so
biber
300 g mešavine mlevenog goveđeg i svinjskog mesa
300 g paradajza iz konzerve
50 g pavlake za kuvanje
1 crveni luk
1 žuta paprika
1 slatka crvena paprika
3 čena belog luka
nekoliko tortilja
nekoliko niti vlašca
grančica timijana
nekoliko niti svežeg korijandera
kašika ulja
slatka mlevena paprika
so
biber
- korak 1Propržite mleveno meso. Dodajte crveni luk isečen na kockice, beli luk, papriku Roga i začinite solju i biberom.
- korak 2Preko prethodno skuvanog mlevenog mesa dodajte paradajz iz konzerve.
- korak 3Ostavite da se ohladi, pa dodajte seckani korijander, timijan i slatku mlevenu papriku.
- korak 4Promešajte smešu i dodajte crveni pasulj u roštilj sos Bonduelle. Stavite poklopac i ostavite da kuva još nekoliko minuta.
- korak 5Isecite tortilju na kvadrate - ili okruglo - oblikujte ulje, stavite je u rernu na 160 stepeni na 20 minuta.
- korak 6Izvadite korpice iz rerne, dodajte smešu, ukrasite vlašcem, pavlakom za kuvanje, paprikom baburom (na kockice) i nekoliko crvenog pasulja
Svečane čili
Posebni trenuci se provode sa porodicom, pa vam nudimo jednostavan i ukusan recept za pripremu sa svojim najmilijima!
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
Paprike punjene crvenim pasuljem
Punjene paprike su osnovna namirnica u mnogim zemljama jugoistočne Evrope. Ovo jelo je deo naše kulture i tradicije, ali svaki region ima različite načine pripreme i svi su dobri! Izaberite da iznenadite svoje najmilije receptom za paprike punjene crvenim pasuljem!
Pečeni pasulj sa komoračem, slaninom i kobasicama
Iznenadite svoje najmilije ukusnim receptom za pečeni pasulj, jedinstvenog ukusa koji nudi osnovno povrće i začinjene kobasice začinjene slaninom.
Junetina sa belim pasuljem u kari sosu
Divan recept za večeru kod kuće
Otkrijte takođe