Junetina sa belim pasuljem u kari sosu
Divan recept za večeru kod kuće
Accessible
2 osobe/osoba
30 minut
15 minut
Sastojci
za 2 osobe / osoba
400g INDIANA, Beli pasulj u kari sosu Bonduelle
300 g junetina
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 crveni luk
1 libanska pita
100 g povrtnog temeljca
10 ml belog vina
1 ljuta crvena paprika
malo ulja
nekoliko prediva timijana
slatka paprika
začini
300 g junetina
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 crveni luk
1 libanska pita
100 g povrtnog temeljca
10 ml belog vina
1 ljuta crvena paprika
malo ulja
nekoliko prediva timijana
slatka paprika
začini
Sastojci za 2 osobe/osoba
400g INDIANA, Beli pasulj u kari sosu Bonduelle
300 g junetina
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 crveni luk
1 libanska pita
100 g povrtnog temeljca
10 ml belog vina
1 ljuta crvena paprika
malo ulja
nekoliko prediva timijana
slatka paprika
začini
300 g junetina
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 crveni luk
1 libanska pita
100 g povrtnog temeljca
10 ml belog vina
1 ljuta crvena paprika
malo ulja
nekoliko prediva timijana
slatka paprika
začini
- korak 1Skuvajte junetinu (za mnogo intenzivniji ukus možete da je skuvate zajedno sa šargarepom, celerom i lukom).
- korak 2Crvenu i zelenu papriku iseći na kockice, crveni luk iseckati, ljutu crvenu papriku i juneće meso na kockice.
- korak 3Na malo ulja prodinstati luk, dodati crvenu papriku, junetinu i začiniti solju i biberom. Podlijte vinom i ostavite da alkohol ispari oko 3 minuta, a zatim začinite.
- korak 4Dodajte povrtni temeljac i pustite da ponovo provri, na srednjoj vatri. Dodajte beli pasulj u kari sosu, Indijanu, slatku papriku i pređu od timijana. Ostavite 5 minuta dok se ukusi dobro ne izmešaju. Poslužite uz libanski hleb ispržen u tiganju sa malo ulja, bibera i začinskog bilja.
Junetina sa belim pasuljem u kari sosu
Divan recept za večeru kod kuće
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
Pečeni pasulj sa komoračem, slaninom i kobasicama
Iznenadite svoje najmilije ukusnim receptom za pečeni pasulj, jedinstvenog ukusa koji nudi osnovno povrće i začinjene kobasice začinjene slaninom.
Paprike punjene crvenim pasuljem
Punjene paprike su osnovna namirnica u mnogim zemljama jugoistočne Evrope. Ovo jelo je deo naše kulture i tradicije, ali svaki region ima različite načine pripreme i svi su dobri! Izaberite da iznenadite svoje najmilije receptom za paprike punjene crvenim pasuljem!
Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom
„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'
Otkrijte takođe