1. >Recepti
  2. >Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom

Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom

„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'
Accessible
2 osobe/osoba
20 minut
Sastojci
za 2 osobe / osoba
340 g Kukuruz šećerac Bonduelle

200 g fileta crvene tune

50 g pavlake za kuvanje

3 čeri paradajza

1/2 avokada

1/2 paprike babure

1/2 fabio krastavca

1 limeta

nekoliko vezica korijandera

nekoliko vlašca

1 kašičica paste od ljute paprike

1 kašika maslinovog ulja

1 kašika limunovog soka

crni susam

so

biber
Sastojci za 2 osobe/osoba
340 g Kukuruz šećerac Bonduelle

200 g fileta crvene tune

50 g pavlake za kuvanje

3 čeri paradajza

1/2 avokada

1/2 paprike babure

1/2 fabio krastavca

1 limeta

nekoliko vezica korijandera

nekoliko vlašca

1 kašičica paste od ljute paprike

1 kašika maslinovog ulja

1 kašika limunovog soka

crni susam

so

biber
  1. korak 1
    Tunu isecite na kockice i prelijte je dresingom. Pospite crnim susamom.
  2. korak 2
    Krastavac i biber isecite na kockice.
  3. korak 3
    Avokado isecite na kockice i preko njega pospite seckani zeleni korijander.
  4. korak 4
    Pomešajte sve sastojke osim tunjevine. Iscedite limunov sok preko smeše.
  5. korak 5
    Tartar postavimo na postolje od čeri paradajza.
  6. korak 6
    Iscedite limun, pa mešajte dok ne postane glatko sa pastom od ulja i ljutih paprika
Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom
„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
  • Sotirani spanać sa pečurkama

    Savršeno jelo za ukusnu večeru bogatu proteinima sa vašom porodicom!

  • Vegetarijanski čili sa duet pasuljem

    Začinjen veganski recept, pun proteina i savršeno jelo za vikend ručak.

  • Pileća džigerica u belom vinu sa kiselim krastavcima

    Pileća džigerica natopljena mlekom, sotirana u belom vinu i servirana sa kiselim krastavcima!