Salata od graška sa mladim krompirom
Laka salata koja donosi proleće u vaš tanjir.
Accessible
4 osobe/osoba
20 minut
Sastojci
za 4 osobe / osoba
250 g Slatkog zelenog graška Bonduelle
600 g mladog krompira
20 g kapara
1 limun
1/2 celera
mladi crni luk
čen belog luka
kašika senfa
puna kašika meda
estragon
peršun
maslinovo ulje
čili pahuljice
so
biber
600 g mladog krompira
20 g kapara
1 limun
1/2 celera
mladi crni luk
čen belog luka
kašika senfa
puna kašika meda
estragon
peršun
maslinovo ulje
čili pahuljice
so
biber
Sastojci za 4 osobe/osoba
250 g Slatkog zelenog graška Bonduelle
600 g mladog krompira
20 g kapara
1 limun
1/2 celera
mladi crni luk
čen belog luka
kašika senfa
puna kašika meda
estragon
peršun
maslinovo ulje
čili pahuljice
so
biber
600 g mladog krompira
20 g kapara
1 limun
1/2 celera
mladi crni luk
čen belog luka
kašika senfa
puna kašika meda
estragon
peršun
maslinovo ulje
čili pahuljice
so
biber
- korak 1Stavite mladi krompir da se kuva. U međuvremenu, u činiji pripremite dresing za salatu (kašika senfa, kašika meda, limunov sok, maslinovo ulje).
- korak 2Kada je krompir gotov, prepoloviti ga i dodati u činiju. Crni luk, celer, beli luk, peršun iseckati, pa sve dodati preko kuvanog krompira.
- korak 3Začiniti estragonom pa dodati grašak i kapare 'Vapeur Bonduelle' preko kojih kašikom staviti prethodno pripremljen dresing, so, biber, koru limuna i ljuspice čilija. Sve promešajte i salata je spremna za serviranje.
Salata od graška sa mladim krompirom
Laka salata koja donosi proleće u vaš tanjir.
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
Sotirani spanać sa pečurkama
Savršeno jelo za ukusnu večeru bogatu proteinima sa vašom porodicom!
Vegetarijanski čili sa duet pasuljem
Začinjen veganski recept, pun proteina i savršeno jelo za vikend ručak.
Buda Činija
Bonduelle dočekuje leto sa svežim receptom, bogatim biljnim proteinima, savršenim za toplu sezonu.
Otkrijte takođe