Gulaš od pečuraka
Ukusne pečurke, začinjene kremastim sosom, savršen recept za ručak ili večeru
Accessible
2 osobe/osoba
30 minut
Sastojci
za 2 osobe / osoba
560 g Narezane pečurke Bonduelle
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
Sastojci za 2 osobe/osoba
560 g Narezane pečurke Bonduelle
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
400 ml mleka
70 g putera
1/2 veze mirođije
1/2 veze peršuna
2 kašike brašna
so
biber
- korak 1Stavite 30 g putera u šerpu za sosove na tihu vatru i ostavite da se rastopi. Postepeno dodajte brašno, brzo mešajući varljačom. Sklonite šerpu sa ringle i dodajte mleko preko kojeg je poprskana paprika. Sve dobro izmešati i ostaviti da se kuva oko 5 minuta, dok se sastav dobro ne ohladi. Na kraju dodajte seckanu mirodjiju i pomešajte sa ostatkom smese.
- korak 2Pečurke i ostatak putera stavite u šerpu i posolite. Kuvajte pečurke na srednjoj vatri 5 minuta.
- korak 3Nakon što pečurke prokuvaju, dodajte so i kuvajte još 5 minuta.
- korak 4Ugasite vatru. Ukrasite sa malo seckanog peršuna.
Gulaš od pečuraka
Ukusne pečurke, začinjene kremastim sosom, savršen recept za ručak ili večeru
Iznenadite sebe
Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
Veganski Kiš sa zelenim pasuljem
Odličan obrok od srca za ljubitelje veganske hrane
Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom
„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'
Junetina sa belim pasuljem u kari sosu
Divan recept za večeru kod kuće
Otkrijte takođe