Bonduelle leblebija može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je za supe, salate, kreme i humus.
Leblebija, poznat i kao 'egipatski pasulj', odličan je izvor vitamina, minerala, vlakana i proteina. Može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je u supama, salatama, kremovima i humusu. Sa Vapeur tehnologijom, koju koristi isključivo Bonduelle, sveže ubrano povrće se kuva na pari i priprema u vakuumu, čak i pre konzervisanja. Tako povrće ne samo da zadržava ukus, boju i nutritivne osobine, već se može jesti i nepripremljeno, direktno iz konzervirane hrane! Bonduelle's Vapeur leblebija se steriliše, kuva na pari i upakuje u vakuumu i zadržava teksturu i ukus sveže pripremljene leblebije.
sastojci
nutritivna vrednost
kuvanje
konzervacija
Otkrijte naše recepte
Humus od belog pasulja
Preukusno predjelo za kompletnu porodičnu večeru!
Pečeni pasulj sa komoračem, slaninom i kobasicama
Iznenadite svoje najmilije ukusnim receptom za pečeni pasulj, jedinstvenog ukusa koji nudi osnovno povrće i začinjene kobasice začinjene slaninom.
Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom
„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'