1. >Povrće
  2. >Vapeur Leblebije

Bonduelle leblebija može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je za supe, salate, kreme i humus.

Leblebija, poznat i kao 'egipatski pasulj', odličan je izvor vitamina, minerala, vlakana i proteina. Može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je u supama, salatama, kremovima i humusu. Sa Vapeur tehnologijom, koju koristi isključivo Bonduelle, sveže ubrano povrće se kuva na pari i priprema u vakuumu, čak i pre konzervisanja. Tako povrće ne samo da zadržava ukus, boju i nutritivne osobine, već se može jesti i nepripremljeno, direktno iz konzervirane hrane! Bonduelle's Vapeur leblebija se steriliše, kuva na pari i upakuje u vakuumu i zadržava teksturu i ukus sveže pripremljene leblebije.

neto težina: 310 g oceđena težina: 265 g
sastojci

Leblebija, voda, so.

nutritivna vrednost

Za 100g
Energija u (kJ) 500 kJ
Energija (kcal) 119 kcal
Masti (g) 2,2 g
- Od toga zasićene masne kiseline (g) 0,2 g
Ugljeni hidrati (g) 15 g
- Od toga šećeri (g) 0,5 g
Vlakna (g) 7,7 g
Proteini (g) 6,0 g
So (g) 0,60 g
kuvanje

Bonduelle leblebija može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je za supe, salate, kreme i humus.

konzervacija

Uslov skladištenja pre otvaranja: Čuvati na sobnoj temperaturi

Nakon otvaranja potrošiti u roku od najviše 48 sati.

Otkrijte naše recepte

Lako
Srednje
Teško
< 15 Minut
15 - 45 Minut
45 m i +
  • Humus od belog pasulja

    Preukusno predjelo za kompletnu porodičnu večeru!

  • Pečeni pasulj sa komoračem, slaninom i kobasicama

    Iznenadite svoje najmilije ukusnim receptom za pečeni pasulj, jedinstvenog ukusa koji nudi osnovno povrće i začinjene kobasice začinjene slaninom.

  • Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom

    „Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'

Vidite više recepata
Saznajte takođe