Bonduelle leblebija može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je za supe, salate, kreme i humus.
Leblebija, poznat i kao 'egipatski pasulj', odličan je izvor vitamina, minerala, vlakana i proteina. Može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je u supama, salatama, kremovima i humusu. Sa Vapeur tehnologijom, koju koristi isključivo Bonduelle, sveže ubrano povrće se kuva na pari i priprema u vakuumu, čak i pre konzervisanja. Tako povrće ne samo da zadržava ukus, boju i nutritivne osobine, već se može jesti i nepripremljeno, direktno iz konzervirane hrane! Bonduelle's Vapeur leblebija se steriliše, kuva na pari i upakuje u vakuumu i zadržava teksturu i ukus sveže pripremljene leblebije.
Leblebija, voda, so.
Za 100g | ||
---|---|---|
Energija u (kJ) | 500 kJ | |
Energija (kcal) | 119 kcal | |
Masti (g) | 2,2 g | |
- Od toga zasićene masne kiseline (g) | 0,2 g | |
Ugljeni hidrati (g) | 15 g | |
- Od toga šećeri (g) | 0,5 g | |
Vlakna (g) | 7,7 g | |
Proteini (g) | 6,0 g | |
So (g) | 0,60 g |
Bonduelle leblebija može da zameni pasulj, u nekim jelima, idealan je za supe, salate, kreme i humus.
Uslov skladištenja pre otvaranja: Čuvati na sobnoj temperaturi
Nakon otvaranja potrošiti u roku od najviše 48 sati.
Otkrijte naše recepte
Humus od belog pasulja
Preukusno predjelo za kompletnu porodičnu večeru!
Pečeni pasulj sa komoračem, slaninom i kobasicama
Iznenadite svoje najmilije ukusnim receptom za pečeni pasulj, jedinstvenog ukusa koji nudi osnovno povrće i začinjene kobasice začinjene slaninom.
Tartar od crvene tunjevine sa kukuruzom
„Nudimo vam recept sa odabranim sastojcima, koji ćete pripremiti i uživati sa svojim najmilijima. Otkrijte tajne plavoperajne tune pripremljene sa Bonduelle GOLD kukuruzom.'