• Kontaktirajte nas
Recepti
  • Svi recepti
  • Predjela i užine
  • Supe i čorbe
  • Glavna jela
  • Salate
  • Deserti
Naši proizvodi
  • Svi proizvodi
  • Konzervirano povrće
Bonduelle
#POSVECENIPOVRCU
O nama
  • Naša priča
  • Naša misija
  • Od polja do stola
  • Novosti i događaji
Inspiracija
  • Zdrav život
  • Kuvanje ukusnih jela
  • Priprema jela sa stilom
  • Budite kreativni
  • Enciklopedija povrća
Bonduelle
  • Kontaktirajte nas
Recepti
  • Svi recepti
  • Predjela i užine
  • Supe i čorbe
  • Glavna jela
  • Salate
  • Deserti
Naši proizvodi
  • Svi proizvodi
  • Konzervirano povrće
O nama
  • Naša priča
  • Naša misija
  • Od polja do stola
  • Novosti i događaji
Inspiracija
  • Zdrav život
  • Kuvanje ukusnih jela
  • Priprema jela sa stilom
  • Budite kreativni
  • Enciklopedija povrća
  1. >Faq
Svi odgovori na vaša pitanja

Svi odgovori na vaša pitanja

Svi (8) KONZERVIRANE (4) SMRZNUTE (4)

Led može oštetiti proizvod tokom kuvanja, pa preporučujemo da sačekate dok se ne otopi.

Primetio sam da u zamrznutom proizvodu još uvek ima neotopljenog leda, da li mogu da koristim ovaj proizvod?

Ukoliko rok trajanja više ne važi, proizvod i dalje možete koristiti ako je uskladišten pod odgovarajućim uslovima – pakovanje nije oštećeno, proizvod nije ponovo zamrznut itd. Međutim, ne možemo garantovati da će povrće zadržati svoj kvalitet nakon isteka roka trajanja, a njegova tekstura, ukus, izgled ili boja mogu da variraju. Ukoliko su Vam izgled ili miris sumnjivi, preporučujemo da ne koristite proizvod.

Ako je zamrznutom povrću istekao rok trajanja, mogu li ga i dalje koristiti?

Ono može biti pripremljeno u rerni, na roštilju, tiganju ili mikrotalasnoj. Optimalan način pripreme je utisnut na pakovanju. Primera radi, naš asortiman povrća kuvanog na pari može se pripremiti na tri različita načina, kao što je navedeno na pakovanju.

Koji je najbolji način pripreme zamrznutog povrća?

Svi naši proizvodi mogu se čuvati u zamrzivaču (-18 °C) nekoliko meseci. Nakon otvaranja, mogu se čuvati u frižideru (između 0 °C i +3 °C) 72 sata. Važno je obratiti pažnju na rok trajanja koji je utisnut na pakovanju proizvoda.

Koji je najbolji način čuvanja zamrznutog povrća?

Svi odgovori na vaša pitanja

Svi odgovori na vaša pitanja

Bonduelle, оd 1853. godine
Bonduelle je porodična firma koja već 7 generacija radi na razvoju poljoprivredne proizvodnje koja poštuje zemlju i ljude. Mi branimo efikasnu, inteligentnu i ujedinjenu agroekologiju, odlučno okrenuti budućnosti i svaki dan inoviramo od polja do tanjira kako bismo stvorili bolju budućnost kroz biljnu hranu
O
  • Bonduelle grupa
  • Louis Bonduelle Fondacija
Korisnički servis
  • Kontaktirajte nas
  • FAQ
  • Upravljanje kolačićima
  • Pravno obaveštenje
  • Politika privatnosti
  • 2018 © Sva prava zadržana