1. >Od - 1853
  2. >To je naš prioritet!

Misija: kvalitet

Ako postoji jedna stvar oko koje nikada nećemo praviti kompromise u Bonduelleu, to je kvalitet naših proizvoda!

Neumorno ispitujemo kvalitet kroz preciznu kontrolu, od jednog do drugog kraja lanca, tokom procesa proizvodnje, od berbe do skladištenja hrane.

Šta je zadatak našeg tima za kontrolu kvaliteta proizvoda?

Sprovođenje niza procesa kontrole hrane u svim fazama proizvodnje: po prijemu sirovina, na proizvodnim linijama i na kraju pre otpreme prerađene hrane.

Kao deo našeg stalnog plana praćenja, svake godine se sprovodi više od 62.000 analiza bezbednosti hrane za naše konzervirano, smrznuto, sveže ili pripremljeno povrće! Nauka i tehnologija nam pomažu da poboljšamo naše procese kontrole i na taj način konsolidujemo temelje odgovorne industrije koja daje prioritet zdravstvenoj bezbednosti, kako u Francuskoj, tako i u skladu sa međunarodnim normama.

98% naših proizvodnih lokacija širom sveta sada ima najmanje jedan sertifikat koji garantuje kvalitet naših prehrambenih proizvoda: ISO 9001, ISO 22000 ili čak IFS i BRC standarde. Ovi sertifikati predstavljaju garanciju higijene, poštovanja sanitarnih procedura neophodnih za preradu životnih namirnica i njihovo konzerviranje, kao i dobru nutritivnu vrednost.

Ovi standardi kvaliteta su neophodni za nas i za naše partnerske proizvođače jer odgovaraju na trenutne izazove poljoprivredno-prehrambenog sektora: jačanje poverenja potrošača i ispunjavanje njihovih novih zahteva!